01.6
16:27

Γκουντιμένκο και Αργυρίου προ των πυλών της ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Πολύ δυνατά έχει μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης των δυο κεντρικών η Ένωση, έχοντας βρει κοινή γραμμή επικοινωνίας και αναζητώντας τη «χρυσή» τομή που θα τις ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Ιωάννα Γκουντιμένκο και την Γεωργία Αργυρίου.

Δυο πολύ δυνατές επιλογές για την θέση στο κέντρο του γηπέδου, με τις οποίες οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και βαδίζουν προς το deal.

Ιωάννα Γκουντιμένκο (αριστερά στη φωτό)

Πρόκειται για την 23χρονη διεθνή κεντρική με τις νεανίδες, που γαλουχήθηκε στο άθλημα μέσα από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού για περίπου 8 χρόνια.

Έχει αγωνισθεί κατά σειρά σε Δραπετσώνα, Ηρακλή Κηφισιάς, Πανιώνιο και Θέτις, έχοντας όλα τα φόντα ώστε να ξεχωρίσει με τα κιτρινόμαυρα στη Volleyleague, έχοντας την ανάλογη εμπειρία από Α1.

Γεωργία Αργυρίου (δεξιά στη φωτό)

Η 31χρονη αθλήτρια αγωνίζεται και εκείνη ως κεντρικός έχοντας δυνατές χρονιές στην καριέρα της, με αποκορύφωμα την παρουσία της στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Με πλούσια εμπειρία από Α1 κατηγορία, έχει αγωνισθεί με τι φανέλες των Ειρήνη Κορυδαλλού, Άρτεμις Κορυδαλλού, ΖΑΟΝ Κηφισιάς, Παναθηναϊκό, Βριλήσσια, Ηλιούπολη και Κόρινθος.

Τίποτα όμως ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αν δεν… πέσουν οι υπογραφές, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΕΚ1924, οι αθλήτριες είναι αρκετά κοντά στο να έρθουν σε πλήρη συμφωνία με την Ένωση.

Φυσικά μην ξεχνάμε και την πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού και ακραία, Αλεξία Καλανταρίδου, με την οποία βρίσκεται σε επαφές η ομάδα της ΑΕΚ, κάτι το οποίο διαβάσατε πρώτοι στο ΑΕΚ1924.

 

 

Advertisement