28.5
10:33

Δυνατά για Καλανταρίδου η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μία δυνατή προσθήκη θέλει να πετύχει η Ένωση, έχοντας το τελευταίο διάστημα επαφές με την πρώην ακραία του Ολυμπιακού και διεθνή με την Εθνική ομάδα, Αλεξία Καλανταρίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, οι άνθρωποι της ΑΕΚ «δουλεύουν» την περίπτωση της 25χρονης ακραίας που έμεινε ελεύθερη από τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μία πολύ ποιοτική περίπτωση, που αποτέλεσε βασική επιλογή την φετινή σεζόν για την ομάδα του Πειραιά και πλέον συζητά με την ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να ενισχυθούν με παίκτριες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας, διατηρώντας ένα δυνατό σύνολο αθλητριών από το περσινό ρόστερ, κάτι για το οποίο έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις.

Στην περίπτωση της Καλανταρίδου, η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις προσπαθώντας να αποσπάσει το «ναι» και να ντύσει τη διεθνή πρώην ακραία του Ολυμπιακού, στα κιτρινόμαυρα σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Από την άλλη στην λίστα με τις λίμπερο, φαίνεται πως η περίπτωση της Ηλιάνας Ιακωβίδου είναι αυτή που προκρίνεται και εξετάζει πλέον σοβαρά η ομάδα να αποκτήσει εν όψει της νέας σεζόν.

Advertisement