01.6
23:37

Άρης βόλεϊ: Νέος προπονητής ο Δράμπας

AEK1924.gr team
Advertisement

Με τον Θανάση Δράμπα στη θέση του προπονητή θα κατέβει στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη.

Λίγες ημέρες μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Τσαϊρέλη, με τον οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται σε επικοινωνία σύμφωνα με το ΑΕΚ1924, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Θανάση Δράμπα. Ο 36χρονος κόουτς έχει διατελέσει προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή και της ανδρικής ομάδας της ΧΑΝΘ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Θανάση Δράμπα. Ο Δράμπας θα αναλάβει το τμήμα της γυναικείας ομάδας. Ο νεαρός τεχνικός στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή και της ανδρικής ομάδας της ΧΑΝΘ και είναι απόφοιτος της γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας δήλωσε για την συνεργασία του με τον σύλλογο μας: “Είναι για εμένα μεγάλη πρόσκληση το σωματείο του Άρη και ευχαριστω τον πρόεδρο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελώ μέρος αυτού του ιστορικού σωματείου. Μου αρέσει το γεγονός πως η ομάδα μου θα αποτελείται από νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες και σε συνδυασμό με τις έμπειρες αθλήτριες θα έχουμε ένα μαχητικό ρόστερ που θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα”.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement