30.5
15:55

Έντονες συζητήσεις ΑΕΚ – Τσαϊρέλη!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης για την διαδοχή του πάγκου. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφή με τον έμπειρο τεχνικό για το ενδεχόμενο συνεργασίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Το αδιέξοδο με τον Νικολάκη, οδήγησε την ΑΕΚ να ψαχτεί για άλλες περιπτώσεις προπονητών με εμπειρία στην Α1 αλλά και τα φόντα να σηκώσουν το βάρος.

Στο προσκήνιο έχει έρθει ο Γιάννης Τσαϊρέλης, με τον οποίο υπάρχουν έντονες συζητήσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Ο πρώην τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, πέρασε μια τετραετία στη Θεσσαλονίκη, οδηγώντας την ομάδα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του συλλόγου, καθώς κατέκτησε την 2η θέση με τη γυναικεία ομάδα, 3 Πανελλήνια πρωταθλήματα και 4 πρωταθλήματα ΕΠΕΣΘ με τα αναπτυξιακά τμήματα.

Η Ένωση… καίγεται για την κάλυψη της θέσης του προπονητή, εξέλιξη η οποία θα οδηγήσει σε περαιτέρω δραστηριοποίηση στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Τσαϊρέλης βρίσκεται σε συζητήσεις με  την πλευρά της ΑΕΚ και δεν αποκλείονται οριστικές εξελίξεις.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την επίτευξη ή όχι του deal με τον έμπειρο τεχνικό, για τον οποίο μιλούν με τα καλύτερα λόγια στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Advertisement