28.5
16:55

Ανατροπή: Ομόφωνα δεκτές οι προτάσεις Αγγελόπουλου!

AEK1924.gr team
Advertisement

Και… ο άγιος φοβέρα θέλει, κάτι το οποίο αποδείχθηκε στη σημερινή (28/05) σύσκεψη των ομάδων της Basket League, με την αποχώρηση του προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ να θορυβεί του άπαντες και να τίθενται τελικώς με το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, φαίνεται πως έλαβαν τέλος μετά την αποχώρηση του Μάκη Αγγελόπουλου από το τραπέζι των συζητήσεων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ένα πλάνο βιωσιμότητας του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο και τελικώς ομόφωνα έγινε δεκτό, έχοντας θορυβηθεί οι ομάδες από την επιλογή αποχώρησης εν ώρα ψηφοφορίας.

Τελικώς αποφασίστηκε η αδειοδότηση των ομάδων για τη Basket League να γίνει αρμοδιότητα του ΕΣΑΚΕ – πρόταση που ακούστηκε από την Βασίλισσα – και έτσι αναμένεται να κατατεθεί στη Κυβέρνηση αίτημα εκχώρησης της διαδικασίας, το οποίο δύσκολα θα ακυρωθεί μετά τις ενέργειες του Μάκη Αγγελόπουλου με τους ιθύνοντες της Πολιτείας.

Έτσι λοιπόν οι αυστηροποιημένες προδιαγραφές συμμετοχής στο πρωτάθλημα έγιναν δεκτές μετά την αποχώρηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ και πλέον θα συσταθεί τριμελής επιτροπή για την διαδικασία αδειοδότησης.

Όλα αυτά εντάσσονται σε ένα σύνολο καινοτομιών που προτάθηκαν από την πλευρά της Βασίλισσας και φέρουν την υπογραφή του Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει δρομολογήσει επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς με στόχο την στήριξη του αθλήματος και των σωματείων.

Advertisement