15.5
13:51

Τα δεδομένα για πωλήσεις παικτών της ΑΕΚ

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Η μεταγραφική περίοδος όσο ιδιαίτερη κι αν είναι, πλησιάζει και στην ΑΕΚ καλούνται να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που θα βγουν στην… βιτρίνα. Διαβάστε αναλυτικά.

Τις τελευταίες μέρες στην Ένωση η προσοχή στρέφεται στα συμβόλαια των παικτών που λήγουν, αλλά και στα μεταγραφικά σενάρια, ρεπορτάζ που διαβάζετε καθημερινά στο AEK1924.gr.

Σε σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας έγινε αναφορά στο πωλητήριο που έβαλε η ΑΕΚ στους Βέρντε και Σιμόες προκειμένου να εξοικονομήσει, δεδομένων των νέων συνθηκών επί Κορωνοϊού, χρήματα από τα συμβόλαια τους.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαια που εξασφαλίζουν την είσοδο τους στην Αγιά Σοφιά, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε ένα κλάμπ παικτών που αν μη τι άλλο υπολογίζονται.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και ο αρμόδιος στα μεταγραφικά ζητήματα, Ίλια Ίβιτς δεν έχουν, προς το παρόν τουλάχιστον, τοποθετήσει κάποιον παίκτη σε κάποια transfer list. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει, ότι κανένας παίκτης δεν θα πωληθεί στην θερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ότι κανένας παίκτης δεν «καίγεται» να φύγει.

Κάθε πρόταση θα εξετάζεται και αναλόγως θα παρθεί η απόφαση για τον κάθε ποδοσφαιριστή, ανάλογα με την αποζημίωση που θα προτείνει η απέναντι πλευρά και με τις διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές που θα υπάρχουν στην αγορά.

Η συγκεκριμένη τακτική αναφέρεται φυσικά στις περιπτώσεις εκείνες που υπολογίζονται από τον Μάσιμο Καρέρα και θα στελεχώσουν το κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Advertisement