15.5
09:42

Μλαντένοβιτς για αντί Χουλτ

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο αριστερός μπακ Φίλιπ Μλαντένοβιτς της Λέγκια Γκντανσκ έχει κάνει κλικ τον Ίλια Ίβιτς, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νίκλας Χουλτ από την ΑΕΚ.

Πριν τον κορωνοϊό η αποχώρηση του Σουηδού μπακ από την ΑΕΚ ήταν δεδομένη, με τον Ίβιτς να καταλήγει στη λύση του Μλαντένοβιτς. Ο 28χρονος Σέρβος μπακ είναι ο παίκτης που θέλει ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», καθώς θεωρεί ότι διαθέτει τις επιθετικές αρετές που ψάχνει ο Καρέρα και ταιριάζει στα «θέλω» του.

Ο Μλαντένοβιτς μάλιστα, μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Λέγκια Γκντανσκ, ωστόσο όπως γράφει η «SportDay» υπάρχει και ένα προβληματικό κομμάτι στην υπόθεση. Πριν απο το χτύπημα της πανδημίας, ο Μλαντένοβιτς και οι εκπρόσωποί του είχαν βλέψεις για πολύ υψηλό συμβόλαιο, μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ ετησίως.

Η πλευρά του Σέρβου μπακ είχε επικαλεστεί ενδιαφέρον ρωσικών συλλόγων, ωστόσο όλα αυτά είχαν γίνει πριν μπει «χειρόφρενο» στα πρωταθλήματα. Οπότε είναι πιθανό τα δεδομένα να έχουν αλλάξει και το έδαφος να είναι πιο πρόσφορο για την ΑΕΚ. Για να προχωρήσει όμως αυτή η περίπτωση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Χουλτ.

Advertisement