15.5
12:13

«Δυνατά» για προπονητή-έκπληξη η ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Κορυφώνονται οι συζητήσεις της Ένωσης με τους υποψήφιους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, με πληροφορίες του ΑΕΚ1924 να μιλούν για όνομα που κάνει… μπάμ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στην Α1 και μπορεί να κάνει τον αγωνιστικό της σχεδιασμό, δίχως όμως να υπολογίζει στις προπονητικές υπηρεσίες του Γιώργου Μπακοδήμου.

Ο Έλληνας τεχνικός μεταφέρεται στην ανδρική ομάδα που ετοιμάζεται για την επάνοδο, γεγονότα για τα οποία ενημερωθήκατε πρώτοι από το ΑΕΚ1924.

Οι πληροφορίες του ΑΕΚ1924 αναφέρουν πως οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται κοντά στο «deal», με έναν προπονητή ο οποίος έχει «βαρύ» βιογραφικό, το όνομα του οποίου θα κάνει… αίσθηση στο χώρο του βόλεϊ.

Η Ένωση θέλει να βάλει τις σωστές βάσεις στον σχεδιασμό της ομάδας για την δυναμική επιστροφή στην Volleyleague μετά από χρόνια και αυτό φαίνεται από τα… ονόματα που προσεγγίζει για τον πάγκο.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες καθώς αναμένονται οριστικές εξελίξεις στο θέμα διαδοχής του πάγκου για τις Κοριτσάρες, με την ΑΕΚ να έχει κάνει την πρότασή της και να περιμένει την απάντηση του διεθνούς φήμης προπονητή.

Advertisement