01.5
10:42

Στέφεται Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ – Φινάλε στο πρωτάθλημα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο σάλας καθώς μετά τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, αναμένεται να επικυρωθεί η τωρινή βαθμολογία και να ολοκληρωθεί πρόωρα η σεζόν.

Πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα στεφθεί η ΑΕΚ, καθώς το πρωτάθλημα της Futsal Superleague αναμένεται να «σφυρίξει» τη λήξη.

Μετά τις ανακοινώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, το οριστικό «τέλος» στη φετινή σεζόν μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Η επάνοδος στις προπονήσεις αλλά και μία πιθανή συνέχιση των πρωταθλημάτων σάλας, δεν αναμενόταν μέσα στις προσεχείς εβδομάδες και έτσι δεδομένου και της mini-προετοιμασίας που θα χρειάζονταν οι ομάδες, αποφασίζεται η πρόωρη λήξη της σεζόν.

Μάλιστα ορίστηκε έκτακτη συνέλευση του Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής την ερχόμενη Τετάρτη (06/05) το πρωί, για να οριστικοποιηθεί η κοινή – όπως φαίνεται – απόφαση για να πέσουν τίτλοι τέλους στη λίγκα και την ταυτόχρονη ανάδειξη της ΑΕΚ ως Πρωταθλήτριας ομάδας.

Άλλωστε η κανονική διάρκεια της Futsal Superleague είχε ολοκληρωθεί, με την Ένωση να βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά από τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Το ΑΕΚ1924 σας είχε ενημερώσει πρώτο για τη δυσκολία επανόδου στην αγωνιστική δράση, αλλά και το πρόωρο φινάλε που «έπαιζε» δυνατά στο τραπέζι. Ωστόσο όλα αυτά πρέπει να επικυρωθούν και να ακολουθηθεί η διαδικασία, ώστε να επιβεβαιωθεί και τυπικά το ρεπορτάζ.

Δείτε την βαθμολογία προς επικύρωση:

Επίσης να αναφερθεί πως ίδια πορεία αναμένεται να αποφασιστεί και για το Κύπελλο ποδοσφαίρου σάλας, του οποίου κάτοχος είναι ο Δούκας από την περσινή σεζόν. Εκεί ωστόσο, όπως είναι λογικό, δεν θα πραγματοποιηθεί και δεν θα υπάρξει νικητής για φέτος.

Advertisement