03.4
17:13

Εν αναμονή αποφάσεων οι Αετοί

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Προς τα τέλη του Απρίλη αναμένεται να διασαφηνιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την Futsal Superleague, με όλες τι λύσεις να βρίσκονται πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρήκε η πανδημία του κορωνοϊού την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους γύρω από το άθλημα να βρίσκονται σε… παγωμένο χρόνο.

Ο χαρακτήρας του ερασιτεχνικού αθλήματος δίνει μία μεγαλύτερη ευχέρεια για οριστικό «τέλος» στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τέλη Απριλίου.

Αναμένονται οι αποφάσεις και ο… δρόμος που θα χαράξουν UEFA και ΕΠΟ αλλά και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου σάλας για να εκτιμήσουν τις καταστάσεις και να παρθεί οριστική απόφαση από τους ιθύνοντες της Futsal Superlegue.

Σημαντικό ρόλο ωστόσο θα παίξει και ο χρόνος που θα ληφθεί η απόφαση από την Κυβέρνηση για επιστροφή στις προπονήσεις σε κλειστά γήπεδα. Αν επιτραπεί και υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας, τότε οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν κανονικά.

Ο χρόνος να επανέλθουν οι αθλητές της Ένωσης αλλά και των υπολοίπων ομάδων, στην κατάσταση που βρίσκονταν, υπολογίζεται στις 2-3 εβδομάδες.

Παρ’ όλα αυτά όμως, μία πιο καθαρή εικόνα για το μέλλον του Futsal θα έχουμε μετά το Πάσχα και προς το τέλος του Απρίλη.

Advertisement