03.4
16:47

Πρόεδρος Αρμάνι: “Ιδιο μπάτζετ και την επόμενη σεζόν”

AEK1924.gr team
Πρόεδρος Αρμάνι: “Ιδιο μπάτζετ και την επόμενη σεζόν”

Ο Πρόεδρος της Αρμάνι, Λίο Ντελ’Όρκο, δήλωσε ότι παρά την οικονομική ζημιά λόγω του κορωνοϊού, η Αρμάνι αναμένεται να έχει ίδιο μπάτζετ με το φετινό την επόμενη σεζόν.

Η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμαζόταν να δει ακόμα μία επένδυσή της να πηγαίνει στράφι την φετινή σεζόν πριν έρθει η διακοπή των διοργανώσεων λόγω  του κορωνοϊού.

Ούτε όμως η διαφαινόμενη αποτυχία, ούτε η οικονομική ζημιά από την διακοπή πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ της.

Με όλο τον κόσμο να βρίσκεται σε οικονομική αβεβαιότητα – και όχι μόνο στον χώρο του αθλητισμού – θεωρείται δεδομένο ότι θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα και στους συλλόγους. Η Αρμάνι ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Αυτό υποστήριξε σε συνέντευξή του στην “La Gazzetta dello Sport” ο Πρόεδρος της ομάδα, Λίο Ντελ’Όρκο έπειτα από ερώτηση που του έγινε.

Συγκεκριμένα, ο Ντελ’ Όρκο δήλωσε σχετικά: “Η σεζόν θα ξεκινήσει με τις ίδιες οικονομικές εγγυήσεις και στόχους, σε ένα σημάδι συνέχειας. Ο κύριος Αρμάνι θα διατηρήσει την δέσμευσή του στην ομάδα: Το μπάτζετ την επόμενη σεζόν θα είναι παρόμοιο με αυτό της φετινής σεζόν”.

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement