Αποστομωτικό για ακόμα μία φορά το σχόλιο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αλλά κυρίως το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε από τα έργα στην «Αγιά Σοφιά», σε όσους θεωρούσαν ουτοπία το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Με μία συλλογή φωτογραφιών από τα σχέδια των μηχανικών και τα πρώτα θεμέλια, μέχρι το στέγαστρο και τις εργασίες για την υπογειοποίηση, η ΠΑΕ ΑΕΚ στέλνει μήνυμα.
Η μέρα της μεγάλης επιστροφής πλησιάζει και η… ουτοπία (όπως χαρακτήρισαν πολλοί το όνειρο της «Αγιά Σοφιάς») θα γίνει ξανά ο τρόμος των αντιπάλων.
Μένουμε σπίτι, προσέχουμε την υγεία μας για να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί μέσα στο Ναό όλων των Ενωσιτών.
Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Έχουμε πολλά πράγματα να θυμηθούμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε! Από τις εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης μέχρι το σκέπαστρο και τις πρώτες εργασίες για την υπογειοποίηση.
Από τότε που απλά φανταζόμασταν μέχρι σήμερα που βλέπουμε το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων να έχει πάρει την τελική του μορφή! Μέσα από φωτογραφίες σπάνιες και αδημοσίευτες!
Για να περάσει και πάλι η ιστορία μπροστά από τα μάτια μας! Όσο περιμένουμε να βγούμε νικητές και υγιείς από αυτή την πρωτοφανή συγκυρία και όσο μετράμε αντίστροφα για να ζήσουμε αυτό που κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αποτελεί ουτοπία…»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement