Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο δεν αντέχει το γεγονός να υπάρχουν άτομα που αψηφούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού όταν χάνονται χιλιάδες ζωές και μίλησε με σκληρή γλώσσα.
Ο κορωνοϊός συνεχίζει απτόητος την καταστροφική επέλασή του και η Ιταλία είναι από τα μεγαλύτερα θυματά του, με τη γειτονική χώρα να έχει το τελευταίο 24ωρο 475 θανάτους που ανέβασαν τον τραγικό απολογισμό σε σχεδόν 3.000 χαμένες ανθρώπινες ψυχές.
Δυστυχώς όμως, παρά τις συστάσεις και τους περιορισμούς, δεν εφαρμόζουν όλοι τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και βγαίνουν από τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες για να πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα της πανδημίας.
Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει τον Κλάουντιο Μαρκίζιο, με τον παλαίμαχο μέσο της Γιουβέντους να ξεσπάει μέσω των λογαριασμών του στα social media για όσους συμπολίτες του δεν τηρούν τα μέτρα:
“Σε εσένα που σήμερα βγήκες χωρίς έναν σοβαρό λόγο, μπράβο, είσαι μ@λ@κας”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρκίζιο.
A te che oggi sei uscito senza un valido motivo, bravo 👏 sei un pirla 👌#iorestoacasa pic.twitter.com/w6bMp4nC7E
— Claudio Marchisio (@ClaMarchisio8) March 18, 2020
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement