27.2
13:50

Σπηλιωτοπούλου στο ΑΕΚ1924: «Η ΑΕΚ μπορεί να σταθεί στο ύψος της Α1»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η αθλήτρια της Ένωσης μιλά αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, για τα στοιχεία που κρατάνε ως ομάδα από την αναμέτρηση, τη δυναμική της ΑΕΚ ώστε να σταθεί στο ύψος της Α1 αλλά και το κλίμα των αποδυτηρίων.

Απόλυτα σύμφωνη με τα όσα δήλωσε ο προπονητής, Γιώργος Μπακοδήμος, φάνηκε να είναι η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924.

Η Ένωση δεν έχει εμπειρία παιχνιδιών υψηλής πίεσης, όπως το χθεσινό (26/02) με τον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν και παρά το γεγονός ότι η άνοδος στην Α1, μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια κλείνουν… μάτια και αυτιά και θα πανηγυρίσουν στο τέλος μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους Σπηλιωτοπούλου στο ΑΕΚ1924:

Πως αντιμετώπισε η ΑΕΚ ένα τόσο δύσκολο ματς, όσο αυτό με τον Ολυμπιακό;

«Κρατάμε τα καλά στοιχεία. Πιέσαμε πολύ στο σέρβις, στο μπλοκ άμυνα τα πήγαμε καλά αλλά φάνηκε πως δεν είχαμε επιθετικές λύσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, πρωταγωνιστεί τόσα χρόνια. Αυτό που πιστεύω ότι έλειπε στην ΑΕΚ ήταν η εμπειρία ανάλογων παιχνιδιών.

Δεν έχουμε τέτοιου είδους αντιπάλους στην κατηγορία μας. Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε τέτοια πίεση. Κρατάμε τα καλά στοιχεία από την αναμέτρηση και παράλληλα συνεχίζουμε να δουλεύουμε τα αρνητικά».

Τι χρειάζεστε ως ομάδα να βελτιώσετε για να σταθείτε στο ύψος της Α1;

«Πιστεύω η ΑΕΚ αν συνεχίσει να δουλεύει σε αυτό το επίπεδο, θα μπορέσει να σταθεί στις απαιτήσεις της Α1 κατηγορίας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε καλύτερες επιθετικές λύσεις, κάτι το οποίο φάνηκε πως απουσίαζε από το σημερινό (δηλ. χθεσινό) ματς».

Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια με την άνοδο να μοιάζει πιο κοντά από ποτέ;

«Το κλίμα είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια. Υπάρχει μεγάλη προσήλωση στον στόχο και βλέπουμε το κάθε ματς διαφορετικά. Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος, δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο μέχρι και το τελευταίο ματς να ολοκληρωθεί.»

Advertisement