27.2
09:51

Μπακοδήμος στο ΑΕΚ1924: «Δεν έχουμε εμπειρία μεγάλων αγώνων»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός της Ένωσης μίλησε για την έλλειψη μεγάλων, όπως το χθεσινό (26/02) με τον Ολυμπιακό, την σκληρή δουλειά των κοριτσιών, τα δυο ατού της ΑΕΚ αλλά και την περίπτωση παραμονής του.

Αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 μίλησε ο Γιώργος Μπακοδήμος, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τόνισε πως οι Κιτρινόμαυρες δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν τέτοια παιχνίδια, υψηλών απαιτήσεων, ενώ τόνισε πως το μπλοκ και το σέρβις είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας.

Φάνηκε σίγουρος για τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ενώ αναφέρθηκε στην πίεση της διοίκησης για να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακοδήμου, αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924:

Ένα πρώτο σχόλιο για την αναμέτρηση:

«Δυστυχώς η Pre League δεν έχει δύσκολα παιχνίδια. Δηλαδή το προηγούμενο παιχνίδι που παίξαμε ήταν με την ΧΑΝΘ. Κάναμε ένα ταξίδι 10ωρών για να παίξουμε 60λεπτά. Παιχνίδια όπως αυτό που είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα (δηλ. χθες), είναι δύσκολα.

Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός είναι μπαρουτοκαπνισμένες, εμείς δεν έχουμε τέτοια παιχνίδια στα πόδια μας με τέτοιους αντιπάλους. Δεν είναι μόνο θέμα διαφορά ποιότητας ομάδων, αλλά επιπέδου ολόκληρης της κατηγορίας. Δυστυχώς αυτή η διαφορά είναι μεγάλη.»

Τι θα μπορούσε να κρατήσει η ΑΕΚ από αυτή την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό;

«Δυο στοιχεία που είδαμε και σήμερα (δηλ. χθες) τα οποία δουλεύουμε πάρα πολύ σαν ομάδα, είναι το σέρβις και το μπλόκ.

Σε αυτά τα δυο σημεία είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι εφάμιλλο ομάδων της Α1 κατηγορίας. Αυτά τα δυο στοιχεία μας έχουν δώσει την πρώτη θέση στην Preleague.»

Είστε ευχαριστημένος με την μέχρι σήμερα εικόνα της ΑΕΚ;

«Τα κορίτσια κάνουν πολύ δουλειά, δεν υπάρχουν ρεπό. Την Καθαρά Δευτέρα θα πάρουν ρεπό μετά από… πάρα πολλούς μήνες.

Πάμε πολύ καλά, με το κεφάλι κάτω. Υπάρχει πίεση από τη διοίκηση καθώς θέλει η ομάδα να πρωταγωνιστεί και εμείς δουλεύουμε προς αυτόν τον σκοπό.»

Μπορεί να γίνει συζήτηση για την παραμονή σας στην ΑΕΚ του χρόνου; Υπάρχει κάτι;

«Να έχουμε την υγειά μας και μόλις τελειώσει η σεζόν θα δούμε.»

Advertisement