28.1
12:18

«Χάνεται» ο Αραούχο για την ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Αδιέξοδο παρατηρείται στην υπόθεση επιστροφής του «Τσίνο» στα κιτρινόμαυρα, καθώς οι διαπραγματεύσεις δεν περιλαμβάνουν τα… 6.500.000€ και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας θέλει «ζεστό» χρήμα για τον Αργεντινό.

Στο κενό αναμένεται να πέσουν οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ να φέρουν πίσω στην ομάδα τον Σέρχιο Αραούχο, με τις συζητήσεις της Ένωσης με τον Ισπανικό σύλλογο να «παγώνουν».

Δεδομένα και όπως είχατε ενημερωθεί από το ΑΕΚ1924, ο 27χρονος Αργεντινός θεωρήθηκε «κλεισμένος» από τους Κιτρινόμαυρους, έχοντας βρει ο Ίλια Ίβιτς την φόρμουλα απόκτησής του.

Όλα αυτά όμως, στην περίπτωση που η Γουλβς κάλυπτε την ρήτρα αγοράς του Νέλσον Ολιβέιρα. Η επιθυμία τους δεν ήταν τελικώς μεγάλη για τον Πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ, καθώς δεν επανήλθαν μετά το πρώτο «όχι» που άκουσαν στα 4.000.000€.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΟΝΕΙΡΟ

Πέρα όμως από την κατάληξη της υπόθεσης Ολιβέιρα, οι άνθρωποι της Ένωσης, εφόσον αντιλήφθηκαν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος τόσο από τη Λας Πάλμας, όσο και από τον Αραούχο, πάλεψαν την επιστροφή του.

Το… όνειρο για συνύπαρξη του Αργεντινού με τον Πορτογάλο στο κιτρινόμαυρο ροστερ δεν φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί, με τις τελευταίες πληροφορίες να δείχνουν αδιέξοδο στις συζητήσεις ΑΕΚ-Λας Πάλμας.

Οι Κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να φέρουν τον «Τσίνο» ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς (3.000.000€ σε δόσεις). Φυσικά ο πρόεδρος, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες δεν θέλησε να συζητήσει κάτι παραπάνω από άμεση αγορά και καταβολή χρημάτων.

ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΜΕΣΩ «ΤΣΙΝΟ»

Ο Αραούχο μόλις ενημερώθηκε για την μεγάλη – όπως του παρουσιάστηκε – πιθανότητα επιστροφής στην ΑΕΚ, δεν θέλησε να συζητήσει κάτι περισσότερο ή με άλλη ομάδα.

Η επιθυμία ήταν τέτοια που «χάριζε» ακόμα και χρήματα στην Λας Πάλμας για την γίνει πράξη η μεταγραφή. Ωστόσο, όταν τις τελευταίες μέρες παρατήρησε στασιμότητα στην επιστροφή του, θέλησε να πιέσει και ο ίδιος ως έναν βαθμό την διοίκηση των Ισπανών.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ήθελαν πολύ να είχε… δουλέψει η πίεση που άσκησε ο «Τσίνο» προς την πλευρά της Λας Πάλμας, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Η τελευταία ελπίδα έγκειται στον ελάχιστο χρόνο που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στην εξίσου μεγάλη επιθυμία των Ισπανών να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του Αραούχο, όπως και μία επανεμφάνιση της Γουλβς με ποσό που θα ικανοποιεί τα «θέλω» της ΑΕΚ, κάτι αρκετά δύσκολο τη δεδομένη στιγμή

Advertisement