26.1
10:29

Τρέλα: Και Ολιβέιρα και Αραούχο θέλει η ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σταδιακή αύξηση των πιθανοτήτων παρατηρείται στο ενδεχόμενο να δούμε τόσο τον Πορτογάλο επιθετικό να παραμένει στα κιτρινόμαυρα, όσο και τον Αργεντινό να επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν ως υπαρκτό σενάριο την συνύπαρξη Ολιβέιρα και Αραούχο στο ροστερ της ΑΕΚ, κάτι που σε στέλνει… ψυχίατρο.

Συγκεκριμένα, σήμερα (26/01) η «Ώρα των σπορ» γίνεται ακόμα μία εφημερίδα που δίνει αρκετές πιθανότητες να συμβεί το μεγάλο «μπαμ» από την Ένωση.

Αξίζει να αναφερθούμε πως οι πληροφορίες από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ανέφεραν με κατηγορηματικό τρόπο, πως η πώληση του Νέλσον Ολιβέρια και η κάλυψη της ρήτρας των 6.500.000€, είναι προαπαιτούμενο της επιστροφής του «Τσίνο» στην ΑΕΚ.

Ωστόσο οι σκέψεις στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας φαίνεται να… πληθαίνουν και ο Σέρχιο Αραούχο δεν έχει σταματήσει να πιέζει από την πλευρά του να επιστρέψει ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα για λογαριασμό των Κιτρινόμαυρων.

Ένα σενάριο αρκετά δύσκολο στην εφαρμογή του, που θα διαφοροποιούσε ενδεχομένως τους όρους που έχουν ήδη συμφωνηθεί με την Λας Πάλμας και την ΑΕΚ για την αγορά του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού.

Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για την διαλεύκανση των δυο υποθέσεων, με την Γουλβς να αγνοείται μέχρι στιγμής παρά μόνο μέσω αγγλικών δημοσιευμάτων να «παίζει» ακόμα για Ολιβέιρα, αλλά αντίθετα στην υπόθεση επιστροφής του Αραούχο να φαίνεται… καπνός από Ισπανία και Ελλάδα.

 

Advertisement