25.1
14:44

«Η Γούλβς επέστρεψε για Ολιβέιρα με νέα πρόταση στα 4,5 εκατ. ευρώ!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γούλβς επέστρεψε και ξανά χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα με νέα πρόταση, λίγο πιο βελτιωμένη απ’ την πρώτη μένοντας ακόμα μακριά απ’ την ρήτρα του ποδοσφαιριστή.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες η Γούλβς να είχε εξαφανιστεί και να μην είχε χτυπήσει με νέα πρόταση της ΑΕΚ, δίνοντας την εντύπωση ότι απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Νέλσον Ολιβέιρα, όμως πορτογαλικά δημοσιεύματα φέρνουν στο φως της δημοσιότητας μια νέα πρόταση που κατέθεσαν οι “λύκοι” στην Ένωση για τον Πορτογάλο επιθετικό.

Σύμφωνα με την «O’ Jogo» η Γούλβς επανήλθαν καταθέτοντας δεύτερη πρόταση στην Ένωση, λίγο πιο βελτιωμένη απ’ την πρώτη μένοντας μακριά απ’ το ποσό της ρήτρας του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η πρόταση αυτή ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και επί της ουσίας είναι 2 εκατ. ευρώ κάτω απ’ την ρήτρα του ποδοσφαιριστή που έχει βάλει ως τιμή η Ένωση.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ως πρώτη άποψη ότι δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία, αλλά σίγουρα αυτό θα το αποφασίσουν οι άνθρωποι της Ένωσης, λογικά μέσα στις επόμενες μέρες, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάπου η συγκεκριμένη πρόταση, παρά μόνο ότι αναφέρουν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η “O’ Jogo”:

«Η επιθυμία του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος να αποκτηθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα εξαιτίας οικονομικών διαφορών ανάμεσα στην Γούλβς και την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, η αγγλική ομάδα παρουσίασε μια δεύτερη πρόταση ύψους ξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως παραμένει χαμηλότερη σε σχέση με τις απαιτήσεις των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, 1,5 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που χωρίζουν τις δυο πλευρές με την ΑΕΚ να έχει θέσει ως τιμή του Ολιβέιρα τα 6 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, 500 χιλιάδες ευρώ λιγότερα από την ρήτρα του Πορτογάλου διεθνή φορ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ένα στοίχημα από τον προπονητή της Γούλβς που τον επιθυμεί για να πάρει τον ρόλο που είχε ο Κουτρόνε ο οποίος αποχώρησε για την Φιορεντίνα».

Advertisement