25.1
20:25

Καμία κρούση της Γουλβς στην ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Τίποτα νεότερο δεν υπάρχει στο θέμα μεταγραφής του Νέλσον Ολιβέιρα στον αγγλικό σύλλογο, παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που ανέφεραν για επάνοδο της Γουλβς με νέα πρόταση.

Δεν υφίστανται τα σενάρια από την Αγγλία που ήθελαν την Γούλβς να επιστρέφει με ανεβασμένη πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού της ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν φαίνεται πως έχουν κάποια νέα κρούση ή ακόμα και ενημέρωση από τον αγγλικό σύλλογο και η κατάσταση συνεχίζει να παραμένει στάσιμη και απαράλλαχτη.

Η μόνη πρόταση των «Λύκων» κατατέθηκε στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Λάρισα την περασμένη Κυριακή, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι ξεκάθαρος ως προς το ποσό με το οποίο μπορεί να εξαγορασθούν τα δικαιώματα του παίκτη.

Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που αναφέρει το ποσό των 6.500.000€ ως εκείνο που… ξεκλειδώνει τον Ολιβέιρα για τους ενδιαφερόμενους και μόνο με μία τέτοια πρόταση είναι διαθέσιμος να αποχωρήσει.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Πορτογάλος είχε ζητήσει την ύπαρξη ρήτρας, με τους Κιτρινόμαυρους να ξεκινούν αρχικά από τα 10.000.000€ αλλά οι τελικές διαπραγματεύσεις έριξαν το ποσό στο συγκεκριμένο νούμερο.

Άλλωστε ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος στο αυριανό (26/01) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οποιαδήποτε νέα πιθανότητα αποχώρησης, θα συζητηθεί μετά το πέρας της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Advertisement