19.1
11:27

Δελλαπόρτας στο ΑΕΚ1924: «Θα μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο παίκτης της ΑΕΚ μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 αμέσως μετά τη νίκη επί της Σαλαμίνας για την αναμέτρηση, το «μυστικό» της επιτυχίας αλλά και τα συνεχόμενα ματς.

Ακόμα μία νίκη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς πέρασαν αλώβητη και από τη Σαλαμίνα, με τον Γιάννη Δελλαπόρτα να αναφέρει πως η ΑΕΚ μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Μία χρονιά κατά την οποία το βάθος στο ροστερ είναι αυτό που… οδηγεί την ΑΕΚ και θα βοηθήσει μάλιστα αρκετά στα συνεχόμενα παιχνίδια της συνέχειας, έχοντας μπει στην εξίσωση και το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δελλαπόρτα στο ΑΕΚ1924:

Για την νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στη Σαλαμίνα:

«Ακόμη μία σημαντική νίκη για την κατάληψη της 1ης θέσης που είναι ο στόχος μας για το απόλυτο πλεονέκτημα. Όσο για το ματς ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε στόχο να δεχθούμε όσο λίγα γκολ και το καταφέραμε. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο.»

Για το μυστικό της επιτυχίας ακόμα και στα εκτός έδρας ματς:

«Νομίζω ότι το βάθος στο ράστερ μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχει μια πολύ καλή χημεία παρόλο τις απουσίες σημαντικών παιχτών. Παρόλα αυτά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε.»

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Πιστεύω ότι με τα συνεχόμενα παιχνίδια η ομάδα αποκτά ρυθμό που είναι και το ζητούμενο οπότε η κούραση έρχεται σε 2η μοίρα. Τώρα όμως υπάρχει διακοπή για τις υποχρεώσεις της εθνικής. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει έτσι ώστε να είναι έτοιμη μετά τη διακοπή.»

Advertisement