Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Βασίλισσα και τον Ιωνικό, φίλαθλοι των Κιτρινόμαυρων μπήκαν στο παρκέ για μια φωτογραφία, ένα αυτόγραφο και μια χειραψία με τους αγαπημένους παίκτες.
Ημέρες εορτών και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν έχασαν την ευκαιρία να… μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο, όχι για να τα «σπάσουν» και να προκαλέσουν ζημιές, αλλά για να εκφράσουν την αγνή αγάπη για την ομάδα.
Μικροί, μεγάλοι και ηλικιωμένοι βρέθηκαν στο παρκέ του κλειστού στο Ολυμπιακό Στάδιο με στόχο να βγάλουν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους παίκτες, να πάρουν αυτόγραφα και να αγκαλιάσουν τα ινδάλματά τους.
Οι όμορφες εικόνες από το Μαρούσι δείχνουν πως ο κόσμος σέβεται την Βασίλισσα, αγαπά την ομάδα και εκφράζει με αγνό τρόπο την λατρεία του προς τους παίκτες, δημιουργώντας μία εορταστική ατμόσφαιρα.
Δείτε στιγμές από το «ντου» αγάπης:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement