13.12
21:44

Παπαθεωδόρου: «Φτιάχνουμε τον χαρακτήρα μας»

AEK1924.gr team
Advertisement

Όλα όσα τόνισε ο τεχνικός της Βασίλισσας για την ισοπεδωτική νίκη επί του Άρη αλλά και το ματς της Τετάρτης με την Χάποελ

Αρχικά, ο κόουτς της ΑΕΚ σχολίασε: «Ολοκληρώσαμε ένα μικρό κύκλο συνεχόμενων αγώνων. Παίξαμε τέταρτο παιχνίδι σε 9 μέρες. Ξέραμε ότι δεν θα είχαμε την ενέργεια και τη συγκέντρωση που απαιτείται. Ξέραμε ότι ο Άρης θα παρουσιαζόταν με καλύτερη εικόνα, λόγω της αλλαγής προπονητή. Το ρόστερ του Άρη έχει ποιότητα και καλούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο, ενώ παίξαμε καλές άμυνες και ανοίξαμε το σκορ, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τη δεύτερη γραμμή παικτών. Δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ. Βελτιώθηκε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που κρατάμε είναι ότι κερδίσαμε ένα ακόμα παιχνίδι και συνεχίζουμε με αισιοδοξία. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν, για την επιθυμία και τη διάθεση να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας βοήθησε με την παρουσία του. Έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη περιμένουμε την μαζική του παρουσία, για να μας δώσει την ενέργεια που χρειάζεται. Είναι ευχάριστο που υπάρχουν νέοι και αξιόλογοι και καλοί προπονητές, που έχουν κάνει πορεία σε καλά επιτελεία και βγαίνουν μπροστά. Κι ο Καμπερίδης και ο Χαραλαμπίδης έχουν ποιότητα και μπορούν να δώσουν πολλά στο μπάσκετ».

Όσον αφορά στο πόσο κοντά είναι η ΑΕΚ σε αυτό που θέλει εκείνος να παίξει η ομάδα του, σχολίασε: «Όταν δημιουργείται μια νέα ομάδα, βάζεις δύο πράγματα ως στόχο. Τι μπάσκετ θα παίξεις και τι χαρακτήρα θα δείξεις. Θα αρχίσω από το κομμάτι που δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε, την επίθεση. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ξέρουμε πόσο μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ. Βασιζόμαστε στην άμυνα και έχουμε αυτογνωσία στην επίθεση. Ακόμα μας δίνει τη δυνατότητα το επίπεδο που βρισκόμαστε, να κερδίζουμε τα παιχνίδια και μπορεί σε κρίσιμα σημεία να έχουμε καλές αποφάσεις. Στην άμυνα είμαστε σε καλό επίπεδο, το καλύτερο που θα μπορούσε να είναι η ομάδα και το καλύτερο που είχα εγώ στην καριέρα μου. Τα παιδιά έχουν επιθυμία και δυνατότητες και έχουν αποδεχτεί τους ρόλους. Το κομμάτι του χαρακτήρα χτίζεται. Έχει περάσει η ομάδα από δύο στάδια. Ένα δύσκολο με άσχημα αποτελέσματα. Αυτό που φτιάχνουμε, είναι ο χαρακτήρας μας. Αυτό που μένει είναι να έχουμε την ίδια δίψα για αποτέλεσμα, να γίνουμε καλύτεροι. Οπότε, ενώ βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, έχουμε περιθώρια βελτίωσης στον χαρακτήρα και αυτό θα κρίνει και την πορεία της ομάδας».

Advertisement