08.12
22:16

Ιμπραΐμοβιτς: Μίλαν ή Νάπολι;

AEK1924.gr team
Advertisement

Ανάμεσα στους Ροσονέρι και στους Παρτενοπέι είναι ο Σουηδός σύμφωνα με το Sky Italia, το οποίο ανέφερε τα δεδομένα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει στα χέρια του πρόταση της Μίλαν, η οποία προβλέπει 3 εκατ. ευρώ ως το τέλος της σεζόν και 6 εκατ. για την επόμενη, σε ένα συμβόλαιο για 6 μήνες συν ένα χρόνο. Η ανανέωση του θα εξαρτάται από την επίτευξη κάποιου στόχου, πιθανότατα την έξοδο στο Champions League. Αυτή η πρόταση, σύμφωνα με το Sky Italia, δεν πείθει τον Ζλάταν, ο οποίος θέλει περισσότερα χρήματα και κυρίως εγγυημένο συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Ετσι, παραμένει δυνατά στη διεκδίκηση του και η Νάπολι. Οι Παρτενοπέι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν έχουν καταθέσει πρόταση αλλά τις τελευταίες μέρες έχουν εντείνει τις επαφές τους με τον Μίνο Ραϊόλα και περιμένουν τις εξελίξεις.

Στην υπόθεση, καταλήγει το Sky Italia, μπορεί να εμπλακεί, άθελα του, ο Τζακ Μποναβεντούρα. Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν, η Μίλαν δεν έχει κάνει ακόμη κάποια πρόταση ανανέωσης και αυτό δεν αρέσει και ιδιαίτερα στον Ραϊόλα, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του. Και του Ιμπραΐμοβιτς…

Advertisement