07.12
09:14

Με… ψυχολογία κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Με στόχο το διπλό θα αντιμετωπίσει σήμερα (07/12, 15:30, ΑΕΚ1924, EΡΤsports) η Ένωση τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την 10η αγωνιστική της Basket League. Μοναδική απουσία του Βλαδίμηρου Γιάνκβιτς.

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για την ΑΕΚ και μάλιστα με… επικίνδυνη έξοδο στην Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετά από την εκτός έδρας νίκη στο BCL με την Άνβιλ.

Η Βασίλισσα με ψυχολογία θέλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντιπάλου και να παλέψει για ακόμα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, καθώς βρίσκεται 4η με τριπλή ισοβαθμία (Ήφαιστος και Ιωνικός).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του, εκτός από τις… γνωστές απουσίες. Ο Β.Γιάνκοβιτς συνεχίζει εκτός όντας τραυματίας, ενώ ο Τσάλμερς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Μία έξοδος που κρύβει κινδύνους και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για την ΑΕΚ, ώστε να φτάσει στον στόχο της νίκης. Μεγάλη προσοχή στην άμυνα αλλά και αποτελεσματικές επιθέσεις ζήτησε ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ.

Στο «Παλατάκι» θα επιστρέψουν ως αντίπαλοι όμως, τόσο ο Παπαθεοδώρου, όσο και ο Χρυσικόπουλος. Αμφότεροι είχαν υπηρετήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης από διαφορετικά πόστα ο καθένας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο διεθνής, Νίκος Σώμος (Αττικής) και οι Γιώργος Ανδρικόπουλος (Αττικής) και Γιάννης Μαλαμάς (Κρήτης)

Advertisement