05.12
14:47

Ραντεβού για… εναλλακτική λύση

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δεν συναντήθηκε μόνο με τον Σλούτσκι ο Ίλια Ίβιτς στο ταξίδι-αστραπή που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ώρες. Αφορά προπονητή που αποτελεί το plan-b σε περίπτωση που «στραβώσει» του Ρώσου.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το όνομα του Λεονίντ Σλούτσκι στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ καθώς αποτελεί μία αδιαμφησβήτητα επιλογή από το… πάνω ράφι για τον πάγκο.

Ο Ρώσος προπονητής έχει ζητήσει διορία λίγων 24ωρων και ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης έκανε δεκτό το αίτημα του 48χρονου. Δεν πρόκειται όμως να κάτσει με… σταυρωμένα χέρια.

Το ταξίδι-αστραπή στην Ολλανδία, δεν αφορούσε μονάχα την τετ-α-τετ συνάντηση με την πλευρά του Σλούτσκι. Περιελάβανε ακόμα μία κατ΄ιδίαν συνάντηση με υποψήφιο τεχνικό για τον κιτρινόμαυρο πάγκο, ο οποίος αποτελεί το… κρυφό χαρτί του Ίβιτς, σε περίπτωση που δεν απαντήσει θετικά ο Ρώσος.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το όνομα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, ο οποίος όμως μοιάζει αρκετά «αλμυρός» για τα δεδομένα τη ΑΕΚ αλλά και οι βλέψεις του είναι για πρωτάθλημα ποιοτικότερο του ελληνικού.

Το… plan b του Ίβιτς αποτελεί μία εξίσου δυνατή λύση για τον πάγκο της ΑΕΚ, όπου φημολογείται πως έχει ήδη κατατεθεί πρόταση συνεργασίας. Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, όμως ο Λεονίντ Σλούτσκι δεν παύει να αποτελεί τον διακαή πόθο του Σέρβου για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Advertisement