04.12
15:09

Ταξίδι «αστραπή» για προπονητή!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Στο εξωτερικό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ για να έχει κρίσιμες διαπραγματεύσεις με έναν εκ των υποψήφιων για τον πάγκο. Ατονεί του Νίκολιτς.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όσο περνούν οι ώρες βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην οριστική συμφωνία με τον εκλεκτό για την διαδοχή του Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο εξωτερικό, με στόχο να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την πλευρά του τεχνικού που φαίνεται να έχει «κερδίσει» τον Σέρβο.

Οι επόμενες ώρες εντός της ημέρας ίσως φανερώσουν σημαντικές εξελίξεις και αρκετά πιθανόν θα πρόκειται για όνομα που δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα. Η περίπτωση του Νίκολιτς αλλά και αυτή του Γιοβάνοβιτς έχουν ατονήσει, καθώς αναζητείται κάτι πιο… δυνατό και κοντά στα «θέλω» του Ίβιτς.

Στόχος του σημερινού (04/12) ταξιδιού αποτελεί η οριστική συμφωνία με τον προπονητή που φαίνεται να έχει προκρίνει. Το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο είναι κοντά και οι εξελίξει αναμένονται άμεσα.

Advertisement