05.12
20:18

“Ναυαγεί” του Σλούτσκι…

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Ρωσος τεχνικός δύσκολα (με τα τωρινά δεδομένα) θα φορέσει την… φόρμα του τεχνικού της ΑΕΚ, καθώς ζήτησε παραπάνω χρόνο για να απαντήσει κάτι που δεδομένα στην Ένωση δεν μπορούν να πράξουν βάζοντας σε εφαρμογή το plan b.

Ο εκλεκτός του Ίβιτς φαίνεται είτε να μην έχει πειστεί από το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε για να έρθει στην Ελλάδα, είτε θέλει να πάρει το χρόνο του εξετάζοντας παράλληλα κι άλλες προτάσεις που ενδέχεται να έχουν προκύψει από τη Ρωσία. Επί της ουσίας ο Σλούτσκι ζήτησε παραπάνω χρόνο για να απαντήσει στην ΑΕΚ καθώς θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του, να δει τι έχει εκεί από προτάσεις και να αποφασίσει στη συνέχεια.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι στην Ένωση θα γυρίσουν σελίδα, μιας και θεωρούν ότι ο χρόνος περνά εις βάρος τους, με τον Ίλια Ίβιτς να βάζει πλέον σε εφαρμογή το plan b όπου όλο αυτό το διάστημα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φαίνεται να δουλεύει με δύο περιπτώσεις η μία εκ των οποίων ήταν ο Σλούτσκι, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι έκλεισε την πόρτα εντελώς για τον Ρώσσο.

Advertisement