04.12
17:24

Συναντήθηκε και… περιμένει ο Ίβιτς!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συναντήθηκε με τον προπονητή που έχει ξεχωρίσει για τον κιτρινόμαυρο πάγκο και περιμένει το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο την απάντηση του, στην πρόταση της Ένωσης.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο AEK1924.gr, ο Ίλια Ίβιτς ταξίδεψε στο εξωτερικό (άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε για Ιταλία, άλλες για Ολλανδία), για να συναντηθεί με τον προπονητή που έχει στην κορυφή της λίστας του, για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, ήθελε να συναντηθεί και να τα πει από κοντά με τον υποψήφιο προπονητή, ώστε να του αναλύσει πλήρως το πλάνο του στο πρότζεκτ των Κιτρινόμαυρων. Γι’ αυτό τον λόγο έκανε το ταξίδι-αστραπή για να συναντηθεί μαζί του και να πιέσει περισσότερο για μια τυχόν συμφωνία.

Η ΑΕΚ απ’ την πλευρά της, έχει κρατήσει σιγή… ιχθύος όσον αφορά το όνομα του προπονητή που έχει ξεχωρίσει ο Ίβιτς, θέλοντας να γνωστοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που δοθούν τα χέρια ανάμεσα στις δυο πλευρές και υπάρξει συμφωνία.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, μετά την συνάντηση με τον προπονητή-στόχο της ΑΕΚ, έδωσε ακόμα λίγες μέρες διορία στον ίδιο να σκεφτεί την πρόταση του Δικεφάλου και να απαντήσει το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο. Απ’ εκεί και έπειτα ο Ίβιτς επιστρέφει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να γυρίζει ήσυχος για το θέμα του προπονητή, καθώς για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, παρά μόνο προχωρημένες συζητήσεις!

Advertisement