09.10
14:26

Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: «1εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια»

AEK1924.gr team
Advertisement

Το ποσό του 1.000.000 ευρώ θα βάλει στα ταμεία του ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Περιφέρεια Αττικής.

Η τριμερής συνάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και την Περιφέρεια Αττικής, πέρα από τις εξελίξεις που αποφασίστηκαν να δρομολογηθούν για την υπογειοποίηση, έφερε αποτέλεσμα και στα υπόλοιπα σύνοδα έργα.

Μέσα σε αυτά τοποθετούνται και οι αναμορφώσεις πεζοδρομίων, ελεύθερων χώρων κ.α τα οποία διαβεβαίωσε πως θα χρηματοδοτήσει η διοικητική αρχή του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Βούρου:

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, στη συζήτηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, συμφωνήθηκε να υπογραφεί το προσεχές διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων στην πόλη μας.

Advertisement