08.10
22:56

Συμφωνία Πατούλη – Βούρου για τα συνοδά έργα

AEK1924.gr team
Advertisement

Συμφωνήθηκε Προγραμματική σύμβαση για τα έργα που είχε… παγώσει ο Βασιλόπουλος, τα οποία πλέον θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς από την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα στην συνάντηση στην οποία έδωσε το παρών ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, συμφωνήθηκε να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου , ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου!

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε παγώσει αυτά τα έργα τα οποία πλέον θα προχωρήσουν με τάχιστους ρυθμούς από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με Δήμο και ΑΕΚ. 

Η ενημέρωση από την Περιφέρεια:

-Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας , ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου.

Advertisement