04.10
11:08

11ος σκόρερ στην Ιστορία της ΑΕΚ ο Μυλωνάς!

AEK1924.gr team
11ος σκόρερ στην Ιστορία της ΑΕΚ ο Μυλωνάς!

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επικράτησε με 33-25 του Φαίακα Κέρκυρας και έκανε το “2×2” στην Handball Premier

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας κόντρα στους νησιώτες στην ιστορία της ομάδας μας, η οποία ξεκίνησε με το… “δεξί” την προϊστορία της απέναντι στους Φαίακες.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Όσον αφορά τους χειροσφαιριστές μας, σύμφωνα με την στατιστική του Συλλόγου, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς σημείωσε 5 τέρματα και έφτασε τα 220 σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ, “πιάνοντας” στην 11η θέση των all time scorers τον Γιώργο Βακάλη. Ο αριστερός ίντερ του “Δικεφάλου” έχει πετύχει 140 τέρματα στην Handball Premier, 11 στο Κύπελλο Ελλάδος και 69 σε ευρωπαϊκούς αγώνες και… συνεχίζει.

Τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ πέτυχαν οι Μάριος Μωραΐτης και Σωτήρης Γιόσμου, σημειώνοντας 2 και 1 αντίστοιχα.

Τέλος, την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα έκανε ο Νικόλας Ασλής που προέρχετα από την Ακαδημία του Συλλόγου.

Advertisement