04.9
17:57

Σταθερή στις απόψεις της για την Volleylague η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ δεν κάνει βήμα πίσω απ’ αυτά που έχει εκφράσει ανοιχτά για το Ελληνικό βόλεϊ στους αρμόδιους φορείς και ας το πληρώσει με όποιο τίμημα.

Νωρίτερα διαβάσατε στο AEK1924 ότι η ΑΕΚ δεν εξασφάλισε άδεια για το νέο πρωτάθλημα της Volleyleague ανδρών λόγω ότι δεν κατέθεσε φάκελο συμμετοχής και η αρμόδια επιτροπή της Λίγκας δεν της έδωσε άδεια συμμετοχής.

Κάτι τέτοιο όμως, φαίνεται πως είχε αποφασιστεί εδώ και αρκετό καιρό απ’ τους ανθρώπους της ομάδας, για την συγκεκριμένη τους κίνηση, θέλοντας να ταράξουν τα νερά του Ελληνικού βόλεϊ, καθώς απ’ την πρώτη συνέλευση με τους αρμόδιους φορείς, η ΑΕΚ είχε εκφράσει ανοιχτά τους προβληματισμούς της για τον χώρο του βόλεϊ, θέτοντας και θέμα για την διάλυση της λίγκας, από επαγγελματική σε ερασιτεχνική.

Όλο αυτό το διάστημα και παρότι σπουδαίες και ιστορικές ομάδες (Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παμβοχαϊκός κλπ) δείχνουν να μην μπορούν να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα, οι υπεύθυνοι παραμένουν στις θέσεις τους, χωρίς να προτείνουν κάποια λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται με την συμμετοχή των ομάδων που έθεσε εξ’ αρχής η ΑΕΚ.

Με αυτό το σκηνικό λοιπόν, η Ένωση αποφάσισε να μείνει πιστή στις απόψεις της και να μην κάνει βήμα πίσω στις θέσεις της, για την αναμόρφωση του ελληνικού βόλεϊ, αποφασίζοντας δηλαδή να μην πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της ΕΣΑΠ, στη νέα… παρωδία της ΕΣΑΠ.

Κάπως έτσι λοιπόν, η Ένωση που είχε λάβει παράταση μέχρι τις 30 Αυγούστου για να καταθέσει φάκελο με την δήλωση συμμετοχής της, έμεινε πιστή στις απόψεις της και δεν απέστειλε φάκελο συμμετοχής, κρίνοντας έτσι πως θίγονται τα συμφέροντα της και την κατατάσσουν και θα την κατατάσσουν ως κομπάρσο, σε ένα πρωτάθλημα για… δυο, ενώ παράλληλα βλέπει και τους αρμόδιους φορείς να μην νοιάζονται για τις υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα… ύπαρξης ως σωματεία.

Advertisement