04.9
17:07

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν κατεβαίνει η ΑΕΚ στην Volleyleague

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ δεν απέστειλε φάκελο συμμετοχής και δεν εξασφάλισε άδεια για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Την συμμετοχή της να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Volleyleague ανδρών έχασε η Ένωση που δεν απέστειλε φάκελο συμμετοχής, για να εξασφαλίσει άδεια απ’ την αρμόδια επιτροπή της Λίγκας.

Η ΑΕΚ είχε λάβει παράταση απ’ την αρμόδια επιτροπή μέχρι τις 30 Αυγούστου, ώστε να διακανονίσει τα χρέη της και όποια άλλη οφειλή είχε, ώστε μετέπειτα να κατέθετε τον φάκελο της, για να πάρει την άδεια για το νέο πρωτάθλημα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως και η συμμετοχή της ΑΕΚ για την Volleyleague χάθηκε, με την Επιτροπή να αποφασίζει τη μη αδειοδότηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι δεν υπέβαλλαν ούτε αίτημα αναβολής, κάτι που σήμαινε ότι η Επιτροπή είχε εύκολο έργο για να αποφασίσει ομόφωνα στη μη αδειοδότηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΠ:

H Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνήλθε σε 4η Συνεδρίαση σήμερα 4.9.2019, η οποία αφού εξέτασε φακέλους όσων ΤΑΑ δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αποφάσισε τα εξής:
Κατόπιν αιτήματος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δια της Προέδρου κας Χρυσής Λουπασάκη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής κατέθεσε έξι (6) διακανονισμούς αθλητών ενώ υποσχέθηκε να διακανονίσει άμεσα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν, η Επιτροπή ανέβαλε την έκδοση απόφασης για τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την Τρίτη 10.9.2019.

Αντίθετα, επειδή για 4η συνεχή συνεδρίαση το ΤΑ.Α. Α.Ε.Κ. δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο διακανονισμού, ούτε υπέβαλλε σήμερα αίτημα αναβολής, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τη μη αδειοδότησή του, για το νέο πρωτάθλημα περιόδου 2019-2020.

Advertisement