13.8
10:08

Πιθανότερος ο Γενάρης για Γκαμπριέλσεν

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Να «κλείσουν» τον 27χρονο Νορβηγό για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα επιδιώξουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αν επιτευχθεί το deal με τον Αμπντουλαγιέ Μπα.

Δυνατά έχει… παίξει το τελευταίο διάστημα το όνομα του Γκαμπριέλσεν στην κιτρινόμαυρη καθημερινότητα για την ενίσχυση στα στοπερ, όμως ο Σενεγαλέζος βρίσκεται στην πρώτη θέση για την ΑΕΚ.

Η περίπτωση του αρχηγού της Μόλντε είναι από αυτές που έχει ξεχωρίσει η Ένωση, τόσο γιατί τα αγωνιστικά στοιχεία του παίκτη ταιριάζουν στα «θέλω» του Καρντόσο, όσο και για το πρόσφορο έδαφος που βλέπουν.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Νορβιγική ομάδα ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβρη και έτσι οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να τον «κλείσουν» άμεσα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του που βρίσκονται στα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

Πιθανότερο σενάριο είναι αυτό του… Γενάρη, ειδικά επιτευχθεί το deal με τον Μπα. Ο Γκαμπριέλσεν αποτελεί κολόνα της Μόλντε και δύσκολα θα άφηνε τώρα την ομάδα, σε συνδυασμό με την προσπάθεια που γίνεται για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Οι άνθρωποι της Ένωσης θα έμπαιναν σε διαδικασία άμεσης απόκτησης του 27χρονου Νορβηγού, αν δεν κατάφερναν να φέρουν εις πέρας την μεταγραφή του Μπα.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν, είναι να «κλείσουν» τον Γκαμπριέλσεν ως ελεύθερο για τον χειμώνα, αν τελικώς αποφασιστεί η απόκτησή του και δεν προκύψει κάποια άλλη περίπτωση αμυντικού.

Advertisement