13.8
09:35

Το… πάνω χέρι η ΑΕΚ για Μπα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δυναμικά στην διεκδίκηση του Σενεγαλέζου διεθνή αμυντικού βρίσκονται οι κιτρινόμαυροι, καθώς πέρα της μεγάλης πρότασης που έχουν καταθέσει, φαίνεται πως ο Μπα είναι «ψημένος».

Με την ίδια τακτική που κινήθηκε για τις δυο μεγάλες προσθήκες των Ολιβέιρα και Βέρντε, φαίνεται πως κινείται η Ένωση και στην υπόθεση απόκτησης του αμυντικού της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Αμπουλαγιέ Μπα αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας, έχοντας αξιολογήσει τις πιθανότητες να πετύχουν το deal, βλέποντας αρκετό πρόσφορο έδαφος.

Έχοντας καταθέσει την μεγαλύτερη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, αναζητούν λύση με τους Ισπανούς για την αγορά ή τον δανεισμό με οψιόν απόκτησης του παίκτη. Υπενθυμίζουμε πως ο 28χρονος Σενεγαλέζος έχει συμβόλαιο με την Ράγιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Δυο λοιπόν, οι επιλογές της ΑΕΚ που έχει έτοιμες να… ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ισπανικό σύλλογο, που στην περίπτωση της απευθείας αγοράς του θα μιλάμε για ένα ποσό κοντά στο 1.000.000€, ενώ σε αυτή του δανεισμού του το ποσό της ρήτρας θα είναι μειωμένο.

Οι κιτρινόμαυροι φαίνεται πως βρίσκονται την δεδομένη στιγμή σε pole position για την απόκτηση του Μπα. Πέρα της μεγάλης πρότασης που έχει ο παίκτης στα χέρια του από την ΑΕΚ, υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον για συνεργασία και από την πλευρά του Σενεγαλέζου.

Ο 28χρονος έχει δείξει πως δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική που του ανοίγει η Ένωση να αγωνισθεί ξανά σε ομάδα πρωταθλητισμού και που συμμετέχει σταθερά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Advertisement