14.7
09:14

Σε… απόσταση αναπνοής ο Ολιβέιρα από την ΑΕΚ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία βρίσκεται η ΑΕΚ με την πλευρά του Πορτογάλου επιθετικού, με τον τελευταίο να μην βρίσκει κάτι καλύτερο και την ομάδα να… τρέχει της διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όπως ενημερωθήκατε χθες (13/07) από το ΑΕΚ1924, υπήρξε μεγάλη προσπάθεια και… ντεμαράζ επαφών με τον Νέλσον Ολιβέιρα από την πλευρά της ΑΕΚ για την μεταγραφή.

Εξ’ αρχής ο 27χρονος επιθετικός έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, όμως αυτό που ήθελε ήταν μία διορία μήπως βρεθεί πρόταση ίδιου ύψους από ομάδα καλύτερου Πρωταθλήματος από του ελληνικού.

Τελικώς οι άνθρωποι της Ένωσης άσκησαν την απαιτούμενη πίεση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να δηλώνει πως «προχωράμε κανονικά». Η συγκατάθεση του Ολιβέιρα για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τα πιο… ειδικά θέματα της συμφωνίας δείχνει πως οι πιθανότητες για deal αυξάνονται κατακόρυφα.

Είναι γνωστό πως οι κιτρινόμαυροι πρόσφεραν από την αρχή μεγάλο συμβόλαιο, για έναν παίκτη που πιστεύουν πως θα κάνει την διαφορά. Η προσφορά τους ανέβηκε και έτσι πλέον μιλάμε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίες, με συνολικές ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τα 2.000.000€, με την επίτευξη στόχων και των σχετικών μπόνους.

Ο Πορτογάλος έκανε το αποφασιστικό βήμα προς την εξέλιξη αυτή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως η Ένωση τον θέλει έτοιμο στην μάχη για τους ομίλους του Europa League, με την συμμετοχή στην Ευρώπη να εντάσσεται ως ένα ακόμα δέλεαρ στην υπόθεση.

Τίποτα οριστικό και δεδομένο μέχρι τώρα, όμως οι δυο πλευρές έχουν «δώσει» τα χέρια για συνεργασία – σύμφωνα με την σημερινή «Ώρα των Σπορ» – και αν κάτι δεν στραβώσει στις τελικές συζητήσεις, τότε μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε αφίξεις, με το Νέλσον Ολιβέιρα να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ.

Advertisement