03.7
12:45

«Ηγεμονικό» συμβόλαιο για Ολιβέιρα!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται από την ΑΕΚ να φέρει στην ομάδα τον 27χρονο επιθετικό, καθώς έχει αποφασιστεί πως αξίζει η οικονομική υπέρβαση αλλά δεν είναι το μοναδικό που θα ντύσει τον Πορτογάλο στα κιτρινόμαυρα.

«Τρέχουν» οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Ένωση τα τελευταία 24ωρα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να… παίζουν σε διπλό ταμπλό (Ολιβέιρα και Βέρντε) τις τελευταίες ώρες.

Στην υπόθεση του Ολιβέιρα η ΑΕΚ έχει έρθει σε άμεση επαφή με την πλευρά του έμπειρου επιθετικού και έλαβε θετικά μηνύματα σχετικά με τις πιθανότητες να βρεθεί η «χρυσή» τομή της μεταγραφής.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ

Οι κιτρινόμαυροι έχουν αποφασίσει πως ο παίκτης αξίζει να έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια και να γίνει η… οικονομική υπέρβαση. Για πρώτη φορά επί εποχή Μελισσανίδη μιλάμε για αποδοχές που θα ξεπερνούν συνολικά το 1.000.000€ με διάρκεια 2 ή 3 ετών.

Οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε μία πρώτη συμφωνία από τα ταξίδια του Νίκου Λυμπερόπουλου στην Αγγλία και όχι μόνο. Οι άνθρωποι του 27χρονο Ολιβέιρα έχουν γνωστοποιήσει στην πλευρά της ΑΕΚ πως μπορεί να βρεθεί η «χρυσή» τομή με την αγγλική Νόριτς και να έρθει η υπόθεση στα… κιτρινόμαυρα μέτρα.

«ΚΛΕΙΔΙ» Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ

Μπορεί το συμβόλαιο και που προσφέρει η Ένωση να έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Νέλσον Ολιβέρια, όμως δεν είναι το μόνο που θα… εξετάσει πριν πάρει την απόφαση να κατηφορίσει προς το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο και έχει αναλύσει το αγωνιστικό του πλάνο αλλά και τον βασικό ρόλο που θα έχει. Μάλιστα, η προοπτική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι κάτι που δύσκολα θα βρει σε άλλο καλύτερο του ελληνικού πρωταθλήματος και έτσι προσθέτει κάποιες ακόμα εξτρα ελπίδες στην ΑΕΚ.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε όμως και ακατόρθωτη. Η απόφαση για ένα «ηγεμονικό» συμβόλαιο έχει παρθεί από… ψηλά και είναι κάτι που αν έρθει το happy-end στην υπόθεση, τότε θα μιλάμε για το άνοιγμα μιας νέας εποχής στα μεταγραφικά ζητήματα της Ένωσης.

Advertisement