28.6
14:40

Θέλει Κεδέρη η ΑΕΚ – Πρόταση στον Ολυμπιακό

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Ένωση κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Χρήστο Κεδέρη, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ προχωράει κανονικά με την διοίκηση του Σταμάτη Παπασταμάτη, μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια, να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να στελεχώσουν και να δυναμώσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Ένας μεταγραφικός στόχος της Ένωσης εδώ και λίγο καιρό είναι ο Χρήστος Κεδέρης που αγωνίζεται τα τελευταία δυο χρόνια στον Δούκα με υποσχετική, καθώς ανήκει στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ έκανε την κρούση της στην ομάδα του Πειραιά, καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη και όπως όλα δείχνουν βρίσκονται οι δυο ομάδες κοντά σε συμφωνία.

Μάλιστα, ένα τέτοιο deal θα γραφτεί στην ιστορία του αθλήματος, καθώς για πρώτη φορά θα υπάρξει μεταγραφή αθλητή μεταξύ διεκδικητών του πρωταθλήματος.

Βέβαια, καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια της ΑΕΚ έπαιξε και ο Κεδέρης απ’ την πλευρά του, καθώς είναι μεγάλη του επιθυμία να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ που υποστηρίζει από παιδί, όντας Φιλαδελφειώτης, που ήταν και ο λόγος που μετά την συγχώνευση- απορρόφηση του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ απ’ τον Ολυμπιακό, ο ίδιος θέλησε να μην αγωνιστεί ποτέ με τους Ερυθρόλευκους.

Απ’ την άλλη ήταν ένα ερώτημα αν ο Ολυμπιακός θα δεχόταν την συγκεκριμένη πρόταση, καθώς στην ουσία δυναμώνει έναν αντίπαλο. Όμως, οι ίδιοι δεν τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν και με την σκέψη ότι του χρόνου θα τον έχαναν ως ελεύθερο να μεταγραφεί σε ομάδα της αρέσκειας του, λόγω συμπλήρωμα 8ετίας σε έναν σύλλογο, θα αποδεχτούν την πρόταση της Ένωσης.

Με την συγκεκριμένη μεταγραφή η ΑΕΚ δυναμώνει στο ρόστερ, έχοντας ένα ταχύτατο αθλητή και αποτελεσματικό παίκτη με 254 γκολ σε 54 παιχνίδια πρωταθλήματος την τελευταία διετία (μ.ο. 4,7 ανά ματς).

Advertisement