
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σταύρος Πήλιος εμφανίστηκε συγκλονιστικός στις δηλώσεις του, καθώς αποκάλυψε ότι δυο ημέρες πριν έχασε τον παππού του και λόγω του αγώνα δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία, αλλά θέλησε να του αφιερώσει τη νίκη.
«Θα ήθελα σήμερα να αφιερώσω τη νίκη στον παππού που τον χάσαμε πριν δυο μέρες. Παίζαμε σήμερα και δεν μπορούσα να είμαι στην κηδεία του. Οπότε αφιερώνω τη νίκη σε αυτόν» είπε αρχικά.
Και συνέχισε αναφορικά με τη νίκη επί του Άρη λέγοντας: «Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να αντιδράσουμε σήμερα, μετά την ισοπαλία με την Κηφισιά. Μπήκαμε στο γήπεδο με μόνο έναν στόχο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν σκεφτήκαμε καθόλου το παιχνίδι της Τρίτης. Ήμασταν σοβαροί. Βέβαια μετά το πρώτο γκολ χαλαρώσαμε, θα μπορούσαμε να ήμαστε λίγο πιο σοβαροί. ΟΚ όμως σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Σίγουρα τώρα με τη LASK θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρεμιέρα στο Champions League θα πρέπει να είμαστε κι εκεί πιο σοβαροί και πιο συγκεντρωμένοι γιατί είναι άλλο το επίπεδο, πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Στο τέλος, έκανε και μια αναφορά προς τον κόσμο στέλνοντας ένα μήνυμα: «Να έχουμε υπομονή, να μας στηρίζει όπως έκανε και σε αυτό το ματς. Ο κόσμος ήταν φανταστικός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Να είμαστε όλοι μαζί σε νίκες, λύπες όπως πέρσι κι έτσι θα καταφέρουμε ξανά»
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO