Μόνο με… θαύμα θα μπορούσε να χαλάσει η μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ, καθώς όπως τονίζουν τουρκικά δημοσιεύματα απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.
Συμβόλαιο τριών ετών αναμένεται να υπογράψει στην Αλάνιασπορ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με την ΑΕΚ να παίρνει ένα ποσό περίπου 800.000€.
Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Μπακασέτας έχει ταξιδέψει ήδη στην γειτονική χώρα ώστε να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η μεταγραφή του στην ομάδα της Τουρκίας.
Μάλιστα η Fanatik επιβεβαιώνει πως όλα κύλησαν με αστραπιαίους ρυθμούς και πολύ σύντομα αναμένονται και οι τελικές ανακοινώσεις που θα οριστικοποιούν όλα όσα φαίνεται πως έχουν πάρει το δρόμο τους.
Εκεί ο Έλληνας διεθνής θα συναντήσει τον Γιώργο Τζαβέλα αλλά και τον τεχνικό Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος διατηρεί πολύ καλή εικόνα για τον πρώην (όπως φαίνεται) παίκτη της Ένωσης. Ο τεχνικός της Αλάνιασπορ υπενθυμίζουμε πως έχει περάσει από τον πάγκο τόσο του Πανιωνίου, όσο και από του Ολυμπικαού.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement