14.6
14:33

Στην Τουρκία ήδη ο Μπακασέτας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας χαφ βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με την Αλάνιασπορ.

Όπως διαβάσατε προηγουμένως στο AEK1924.gr, η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλάνιασπορ για την πώληση του Τάσου Μπακασέτα, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για τις τελικές συζητήσεις και υπογραφές με την Τούρκικη ομάδα.

Ο “Μπάκα” είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ πριν λίγους μήνες, αφού πρώτα είχε τεθεί εκτός ομάδας και τώρα βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχωρήσει απ’ την Ένωση και να κλείσει τον κύκλο τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα, καταφέρνοντας τα χρόνια που την φόρεσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος, αλλά και να συμμετάσχει μαζί της στους ομίλους του Europa League και του Champions League.

Πλέον, αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται και σήμερα κιόλας να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Αλάνιασπορ και να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακόμιση του στην Τουρκία.

Μάλιστα, υπολογίζεται ότι ο ίδιος θα λάβει μια αύξηση των απολαβών του, απ’ το συμβόλαιο που είχε με την ΑΕΚ, ενώ και οι Κιτρινόμαυροι θα λάβουν στα ταμεία τους, ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Advertisement