02.5
10:41

«Μαζεύει» παιχνίδια ο Σάμπα (pic+vids)

Νίκος Κλεισαρχάκης
«Μαζεύει» παιχνίδια ο Σάμπα (pic+vids)
Advertisement

Πολύ καλή χρονιά διαγράφει με τα χρώματα της Ζελέζνιτσαρ ο 19χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι να ενσωματωθεί στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς έχει υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ από τον περασμένο Ιανουάριο, όμως επιλέχθηκε να παραμείνει στην ομάδα από την Βοσνία.

Στόχος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αλλά και να συνεχίσει την «γεμάτη» σεζόν που από την αρχή είχε φανεί πως θα έχει, όντας βασικό μέλος της Ζελέζνιτσαρ.

Ο Σάμπα junior μετρά μέχρι σήμερα 27 συμμετοχές με τα χρώματα των Βόσνιων, με τις περισσότερες να είναι 90λεπτες, δείγμα του βασικού ρόλου που έχει στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Μάλιστα αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Europa League, εκεί που η Ζελέζνιτσαρ σταμάτησε στον Απόλλων Λεμεσού.

Αυτός ήταν και ο στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ, όταν πήραν την απόφαση να παραμείνει ως δανεικός στην πατρίδα του και να ενταχθεί στην Ένωση το καλοκαίρι. Να «μαζέψει» παιχνίδια και να ξεκινήσει στα κιτρινόμαυρα κανονικά από την καλοκαιρινή προετοιμασία, ερχόμενος από μια γεμάτη σεζόν.

Το πλάνο αξιοποίησης του Άνελ θα φανεί από τα πεπραγμένα του κατά την περίοδο της προετοιμασίας για την νέα σεζόν και τις εντυπώσεις που θα αφήσει στον προπονητή. Πάντως οι κιτρινόμαυροι πιστεύουν πολύ στον παίκτη και για αυτό δεν έχουν ως πρώτη σκέψη έναν εκ νέου δανεισμό του.

Οι συμμετοχές του Σάμπα:

Θυμηθείτε τον Άνελ εν δράση:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->