11.2
22:30

Προφορική συμφωνία ΕΡΤ-FIBA για το Διηπειρωτικό!

AEK1924.gr team
Advertisement

Το Κρατικό κανάλι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την FIBA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Διηπειρωτικού και απομένουν πλέον μόνο οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις που πιθανόν να τελειώσουν αύριο.

Μπορεί μέχρι πρότινος να είχε πάρει αρνητική τροπή οι επαφές των ελληνικών καναλιών με την FIBA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, καθώς δεν είχε επέλθει συμφωνία, αλλά όπως διαβάσατε νωρίτερα στο AEK1924, πλέον το σκηνικό έχει αλλάξει και βρισκόμαστε τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με την Σαν Λορέντζο για την ημιτελική φάση του Final 4, κοντά σε συμφωνία.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την FIBA και απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα συμβεί αύριο, με τις δυο πλευρές να υπογράφουν την συμφωνία και έπειτα να προβαίνουν στις επίσημες ανακοινώσεις.

Κάτι τέτοιο όπως είναι απόλυτα λογικό, φέρνει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της Βασίλισσας για το Διηπειρωτικό Κύπελλο σε όλη την Ελλάδα, μέσα απ’ την συχνότητα του Κρατικού καναλιού.

Μάλιστα, η συμφωνία δεν είναι μόνο για τα ματς που θα συμμετάσχει η ΑΕΚ, αλλά για όλη την διοργάνωση του Final 4 του Διηπειρωτικού, δείχνοντας δηλαδή και το Φλαμένγκο – Όστιν Σπερς, ξημερώματα Σαββάτου, μετά δηλαδή απ’ το Σαν Λορέντζο – ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή (15/02, 22:00): Σαν Λορέντζο – ΑΕΚ

Σάββατο (16/02, 01:00): Φλαμένγκο – Όστιν Σπερς

Κυριακή (17/02, 19:00): Mικρός Τελικός

Κυριακή (17/02, 22:00): Τελικός

Advertisement