11.2
20:20

Στον αέρα η τηλεοπτική στέγη για το Διηπειρωτικό – Προχωρούν οι συζητήσεις

AEK1924.gr team
Advertisement

Χωρίς τηλεοπτική στέγη παραμένει το Διηπειρωτικό, κάτι που όσο να ‘ναι προβληματίζει ιδιαίτερα το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου της ΑΕΚ που δεν θα βρεθεί κοντά της στην Βραζιλία. Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με κανάλι που δεν έχει γίνει το όνομα του γνωστό.

Η ΑΕΚ αναχωρεί αύριο για το Ρίο ντε Τζανέιρο, για να ριχτεί στη μάχη την Παρασκευή το βράδυ (22:00 ώρα Ελλάδας) για την διεκδίκηση του εισιτηρίου για τον τελικό στο Διηπειρωτικό Κύπελλο, απέναντι στην Σαν Λορέντζο.

Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ θα ακολουθήσουν την ομάδα για να την βοηθήσουν να πετύχει τον στόχο της και να σταθούν στο πλευρό της σε αυτή την δύσκολη μάχη, ώστε να στεφθεί στο τέλος Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Όμως για την ώρα, όσοι δεν βρεθούν στο Ρίο φαίνεται πως ψάχνονται να δουν πως θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας του Λούκα Μπάνκι στην Βραζιλία, καθώς μέχρι αυτή την στιγμή η τηλεοπτική στέγη παραμένει στον αέρα, χωρίς κανένα κανάλι να έχει πάρει τα δικαιώματα του Διηπειρωτικού.

Σίγουρα, στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ επικρατεί προβληματισμός, αλλά φαίνεται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κανάλι που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Μάλιστα, για την ώρα φαίνεται πολύ πιθανό να υπάρξει τελική συμφωνία και επίσημες ανακοινώσεις μέχρι αύριο για το κανάλι (πληροφορίες μιλάνε για την ΕΡΤ) που θα αγοράσει τα δικαιώματα και θα καταφέρει να μεταφέρει με ήχο και εικόνα τις προσπάθειες της Βασίλισσας του Ελληνικού μπάσκετ, να βρεθεί στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, ώστε να στεφθεί μετέπειτα, Πρωταθλήτρια Κόσμου.

Advertisement