31.1
09:57

Ο Πόνσε που «χτύπησε» ένεση στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι

AEK1924.gr team
Ο Πόνσε που «χτύπησε» ένεση στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι
Advertisement

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…Sportday

«Ένεση» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Τρίποντο ψυχολογίας της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ. Καθάρισε πάλι ο Πόνσε.

Livesport

«Πόνσε και… γκολ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Τα δώδεκα στο πρωτάθλημα έφτασε ο Αργεντινός «killer», χαρίζοντας στην αγχωμένη ΑΕΚ το τρίποντο επί του Λεβαδειακού. Ξέσπασε σε λυγμούς ο Κλωναρίδης από τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Ώρα των σπορ

«Πόν(ε)σε τώρα και τους ασεβείς!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Με το 12ο γκολ του στο πρωτάθλημα, ο Αργεντινός «εκτελεστής», πήρε μόνος του και τον Λεβαδειακό κι έδειξε έτοιμος και για τα μεγάλα παιχνίδι που έρχονται, αρχής γενομένης της κυριακάτικης «μάχης» με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ έκανε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, όπου και έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, δεν κινδύνεψε καθόλου, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά το 70’ δεν είχε ενέργεια και άγχωσε χωρίς λόγο, τον κόσμο της. Εξαιρετικός ξανά ο Γκάλο, που έβγαλε την ασίστ, θετικοί Κρίστιτσιτς και Χουλτ.

Και τώρα… Κούπα! «Διέλυσε» και στο Άργος τον Διομήδη η ΑΕΚ και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου τον ΟΣΦΠ.

Εύκολα τα κορίτσια στους «16» του Κυπέλλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->