31.1
09:36

Και σε… κακό φεγγάρι, ξεχώρισε!

AEK1924.gr team
Και σε… κακό φεγγάρι, ξεχώρισε!

Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Ροντρίγκο Γκάλο στα τελευταία ματς, όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ήταν καθοριστικός στην έκβαση του αποτελέσματος.

Οι υψηλές πτήσεις του 32χρονου Βραζιλιάνου έχουν σχολιαστεί αρκετές φορές στο τελευταίο διάστημα, με το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου να αποτελεί πλέον… λαϊκή απαίτηση.

Στο χθεσινοβραδινό (30/01) ματς της Ένωσης και περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, οι κιτρινόμαυροι δεν «έπιασαν» υψηλή απόδοση, το ίδιο συνέβη και για τον Γκάλο.

Παρά την μέτρια εμφάνιση του ακραίου αμυντικού, είχε καθοριστικό ρόλο στην κατάληξη του αποτελέσματος καθώς ήταν αυτός που δημιούργησε την σέντρα ακριβείας για να φτάσει στο κεφάλι του Εζέκιελ Πόνσε, με τον τελευταίο να γίνεται ο «χρυσός» σκόρερ.

Είδαμε δηλαδή, πως παρά το γεγονός ότι ο αγώνας με τον Λεβαδειακό αποδείχθηκε πιο δύσκολος από το αναμενόμενο, ο Ροντρίγκο Γκάλο είχε συμμετοχή στο τέρμα που τελικώς έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην Ένωση.

Κάλυψε αρκετά μέτρα και ήταν από αυτούς που προσπαθούσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό που αγωνίστηκε (έγινε αλλαγή στο 89’ με τον Αλμπάνη να παίρνει την θέση του). Έδειξε πως αποτελεί μία ποιοτική λύση για την ομάδα, ακόμα και στα 32 του, ακόμα και στις… άσχημες μέρες του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->