
Ο Κροάτης επιθετικός προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να είναι έτοιμος για τον αυριανό (19/01) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάρκο Λιβάγια αντιμετώπιζε μια σύσπαση στον αριστερό τετρακέφαλο που τον κράτησε αναγκαστικά μακριά απ’ τις προπονήσεις για τρεις μέρες. Ο Κροάτης φορ ακολουθούσε θεραπεία και συγκεκριμένες ασκήσεις στην προπόνηση, μένοντας μακριά απ’ το κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι πιθανότητες ώστε να είναι έτοιμος για τον της Κυριακής, όσο περνούσαν οι μέρες έχανε αρκετά έδαφος, καθώς δεν επέστρεφε στις προπονήσεις του κανονικού προγράμματος με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, περιμένοντας να βελτιωθεί η κατάσταση του και να υποχωρήσει η σύσπαση.
Κάτι τέτοιο, έγινε και ο Μάρκο Λιβάγια προπονήθηκε κανονικά χθες και χωρίς κανένα πρόβλημα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον είδε να βγάζει όλο το πρόγραμμα, βάζοντας ξανά υποψηφιότητα για το ματς της Κυριακής.
Ο ίδιος θέλει να παίξει πολύ, αλλά ο «Ούζου» δεν θα ρισκάρει αν δεν πάρει το «ΟΚ» απ’ το ιατρικό τιμ, ότι είναι έτοιμος και μπορεί να προσφέρει, χωρίς να γίνει χειρότερα. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει και σήμερα αν προπονηθεί κανονικά ο Κροάτης φορ και αν ναι, τότε θα περιμένει να πάρει την συγκατάθεση του ιατρικού τιμ, για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement