11.12
10:34

Ναυάγιο με Φράνσον

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ αναγκάζεται να αποσυρθεί από την περίπτωση της πρώτης επιλογής της για την θέση του κεντρικού χαφ κι αυτό λόγω της αρνητικότητας της Νόρκεπινγκ να τον παραχωρήσει, με οποιοδήποτε αντίτιμο.

Ο Γενάρης πλησιάζει και στην Ένωση «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και προϋπήρχαν από το καλοκαίρι.

Η θέση του κεντρικού χαφ χρειάζεται ενίσχυση και γι αυτήν, η πρώτη επιλογή των Κιτρινόμαυρων, άκουγε στο όνομα Αλεξάντερ Φράνσον. Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά και όπως διαβάσατε στο ΑΕΚ1924, μετά την πρώτη αρνητική απάντηση που δέχθηκαν σε πρόταση που άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ, επανήλθαν με βελτιωμένη, κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, οι Σουηδοί παραμένουν ανένδοτοι. Όπως ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Δικεφάλου, σύμφωνα με τη Sportday, πιστεύουν πολύ στον Φράνσον και δεν έχουν σκοπό να τον παραχωρήσουν, όσο μεγάλη πρόταση κι αν τους γίνει. Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να αποσυρθεί από την υπόθεση και στο μόνο που ελπίζει είναι στην αλλαγή στάσης της Νόρκεπινγκ.

Δύο εναλλακτικές

Οι Κιτρινόμαυροι παράλληλα με την υπόθεση του Φράνσον, η οποία οδεύει σε ναυάγιο, τσέκαραν ακόμα δύο περιπτώσεις, τις οποίες μέχρι πρότινως είχε αφήσει στην άκρη, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές επίσης από την Σουηδία, οι οποίοι είχαν απασχολήσει την ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν. Ο ένας, ο Σίμον Τερν, ανήκει κι εκείνος στη Νόρκεπινγκ, ενώ ο δεύτερος, ο Κρίστοφερ Όλσον, αγωνίζεται στην ΑΙΚ Στοκχόλμης. Και για τους δύο παίκτες οι ομάδες τους έχουν ζητήσει ποσά μεγαλύτερα του 1 εκατ. ευρώ, ενώ σίγουρα υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές, οι οποίες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα.

Advertisement