10.12
19:30

Κοντά σε Αρέγκι, νέο όχι για Φράνσον

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Αργεντινός χαφ βρίσκεται μια ανάσα απ’ την ΑΕΚ, ενώ απ’ την άλλη η Νόρκεπινγκ απέρριψε την νέα πρόταση των Κιτρινόμαυρων για τον Σουηδό.

Από χθες το βράδυ είχατε διαβάσει στο AEK1924, ότι η Ένωση είναι κοντά στην απόκτηση δυο χαφ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάνοντας λόγο για την απόκτηση του Αρέγκι και του Φράνσον, καθώς οι Κιτρινόμαυροι θα προχώραγαν στην κατάθεση προτάσεων προς τις ομάδες των δυο ποδοσφαιριστών.

Αναμφίβολα η δυσκολότερη περίπτωση στις δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ήταν του Φράνσον, καθώς ο ίδιος επιθυμούσε την μετακόμιση του στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, αλλά η Νόρκεπινγκ ήταν ανένδοτη στον να τον πουλήσει, καθώς πιστεύει πολύ στον ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι της Ένωσης βλέποντας την θετική στάση του παίκτη στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, θεώρησαν ότι μια βελτιωμένη οικονομικά πρόταση να ζέσταινε περισσότερο τους Σουηδούς, γι’ αυτό και ανέβασαν την προσφορά τους στα 1,2 εκατ. ευρώ. Όμως, γι’ ακόμα μια φορά οι Σουηδοί φάνηκαν… “ψυχροί” και απάντησαν αρνητικά και στη νέα πρόταση της ΑΕΚ, που κατατέθηκε σήμερα.

Για την ακρίβεια οι άνθρωποι της Νόρκεπινγκ, ήταν σαφής προς την πρόταση της Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πωλείται ο ποδοσφαιριστής σε καμία ομάδα, θέλοντας να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους για την επόμενη σεζόν, έχοντας ως στόχο το πρωτάθλημα.

Κάτι τέτοιο, όπως είναι λογικό φέρνει την ΑΕΚ να στρέφεται σε άλλες λύσεις για το 8αρι στα χαφ της, αφού η πόρτα της Νόρκεπινγκ για τον Φράνσον παρέμεινε κλειστή και με τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Απ’ την άλλη όμως, φαίνεται πως η Ένωση βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Αρέγκι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα, ενώ είναι πολύ κοντά στο να έρθει ο Δικέφαλος σε συμφωνία και με την Σαν Μαρτίν, περιμένοντας παράλληλα να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή απ’ την Ατλέτικο Τέμπερλεϊ στην οποία κανονικά ανήκει, αφού αγωνίζεται ως δανεικός στην Σαν Μαρτίν.

Υπολογίζεται δε, ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν πάρει όλα τον δρόμο τους και πιθανόν να υπάρξουν ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, εκτός αν οι άνθρωποι της Ένωσης, καταφέρουν και βρουν κάποιο “λαβράκι” καλύτερο του Αρέγκι. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει το σκανάρισμα της αγοράς για το “8αρι” στα χαφ, αλλά μέχρι να έρθει σε συμφωνία με την Σαν Μαρτίν δεν μπορεί να μην τσεκάρει και περιπτώσεις για το “6”.

Advertisement