11.12
10:50

Αρέγκι και… δεύτερες σκέψεις

AEK1924.gr team
Advertisement

Είναι δεδομένο ότι είναι στο χέρι της ΑΕΚ η απόκτηση του Αργεντινού, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι φαίνεται ότι έχουν δεύτερες σκέψεις για την… καταλληλότητα του παίκτη, γι αυτό και τσεκάρουν ακόμα δύο περιπτώσεις που έχουν προκύψει.

Σε ανοιχτή γραμμή με τη Σαν Μαρτίν του Τουκουμάν βρίσκονται από χθες (10/12) οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για την περίπτωση του Αντριάν Αρέγκι, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει στο να μετακομίσει στην Αθήνα για χάρη του Δικεφάλου.

Αυτό που απομένει για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αν τελικά το αποφασίσουν στην ΑΕΚ, είναι η συμφωνία ανάμεσα στην Σαν Μαρτίν και την Ατλέτικο Τέμπερλεϊ, ώστε ο Αργεντινός να ανήκει πλέον στην πρώτη και από εκεί να «πηδήξει» στην Ένωση. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα πρέπει να ξεκινήσουν νέο γύρο διαπραγματεύσεων με την Ατλέτικο, κάτι που βέβαια μέχρι χθες (10/12) δεν φαινόταν πιθανό.

Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρα, καθώς οι Κιτρινόμαυροι φαίνεται να εξετάζουν ξανά την περίπτωση του Αρέγκι κι αυτό, διότι σύμφωνα με τη Sportday, υπάρχουν συζητήσεις για το αν θα μπορέσει να καλύψει επάξια το κενό που αφήνει ο Αντρέ Σιμόες στη μεσαία γραμμή.

Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας, σύμφωνα με τη Sportday, είναι το μέτριο βιογραφικό του και το γεγονός ότι στα 26 του, πέρα από μικρούς συλλόγους της Αργεντινής, αλλά και το αποτυχημένο πέρασμα από τις ΗΠΑ, στην καναδική ομάδα του Μόντρεαλ, δεν έχει κάτι άλλο να επιδείξει. Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι των μεταγραφών επιμένουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό που ψάχνει η ΑΕΚ, τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα δύο περιπτώσεις, οι οποίες δεν αφήνουν… ασυγκίνητη την Ένωση.

Αν τελικά ο Αρέγκι αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της πρωταθλήτριας, το σίγουρο είναι ότι οι Κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν σε ακόμα μια προσθήκη μέσου, ο οποίος θα είναι πιο δημιουργικός, με στοιχεία 8αριού, ο οποίος θα πλαισιώσει την υπόλοιπο τετράδα, μαζί με τους Άλεφ, Γαλανόπουλο και Μοράν.

Advertisement